MR ZSOLTMegjelent!

Mr Zsolt / Rock  Symphony

Instrumentális albuma

LETÖLTHETŐ A ZENEÁRUHÁZAKBÓL ITT!


"Mr Zsolt Son of a Gun című lemez egy igazán fantasztikus album 13 magával ragadó dallal. A sikerhez a recept: 1 amerikai énekes, 1 ausztrál szövegíró, 1 magyar zeneszerző, és 1 virtuóz gitáros. 3 kontinens, melyek közé a zene hidat emel.

Az American Idol énekese Rudy Cardenas lehengerlő egyéni hangjával mindenkit elvarázsol. Romantikus hangulatban vagy? Tombolni szeretnél vagy egy kis pörgésre vágysz? Ez a lemez neked szól! Mr Zsolt zenekar az első olyan amerikai, ausztrál, magyar kooprodukció, ami a tengerentúlról kezdte meg a működését. A műfaj dallamos pop-rock zene.

Mr Zsolt a zenekar gitárosa és Rudy kérte fel a hazánkban ismert Artisjus díjas zeneszerzőt, zenei producert Szűcs Norbertet, hogy alakítsa ki a zenei arculatát, és írja meg a dalait ennek a különleges formációnak. A felvételek Hollywoodban készültek a Paramount Recording stúdióban, ahol a projekthez csatlakozott az amerikai Andrew Chavez, aki többek között (Celine Dion, Robbie Wiliams, Adam Lambert, Pink, Steven Tyler) zenei producere, hangmérnöke volt.

Hazánkban is elkezdték játszani a zenei csatornák a dalaikat. Amerikában több mint 6 millióan már hallották a zenekar dalait, az egyik legnagyobb amerikai ügynökségnek köszönhetően."

A szövegeket az ausztrál származású Linka Péter írta, akit egyébként hollywood-i filmekben, filmszínészként is láthattunk már (2001 Spy Game /Brad Pit/, 2015 Spy /Jude Law/, 2015 The Martian /Matt Damon/.

 

GUITAR: MR ZSOLT

VOCAL: RUDY CARDENAS
KEYBOARD: SÁNDOR MILESZ
BASS: MISI SZŰCS
DRUMS: ERIK JULEK

PRODUCER / COMPOSER: NORBERT SZŰCS

1. Son of a Gun
2. Lemme Be Your Man
3. Rock Your Own World
4. Heart’s All Broken
5. Live to Ride
6. Goin’ Down
7. Girl from Lebanon
8. Walk This Way
9. Separate Ways
10. Voodoo Child
11. Live to Ride
12. Loner
13. Smile


VIDEÓKLIP